… să te simți relaxată dimineața

Știați că aproximativ 85% dintre femeile însărcinate prezintă tulburări digestive pasagere în timpul primului trimestru de sarcină? Din fericire, Antimetil® se poate administra la femeile însărcinate pentru o digestie liniștită în timpul sarcinii.

pack-banner

De ce simt gravidele DISCONFORT DIGESTIV ÎN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINĂ?

Aproape 85% dintre femeile gravide experimentează disconfort digestiv în timpul primului trimestru de sarcină.

Cu toate că acest fenomen a existat de secole, mecanismele exacte sau cauzele sunt încă destul de vagi. Potrivit experților, mai mulți factori pot fi responsabili: un set de modificări fiziologice, un nivel ridicat hormonal, o mai mare sensibilitate la mirosuri, stres legat de sarcină, etc.

Acest disconfort digestiv este, de obicei resimțit între săptămâna 6 și 12 de sarcină, cu toate că unele gravide pot prezenta tulburări pe tot parcursul sarcinii. La majoritatea femeilor gravide, tulburările digestive apar mai ales dimineața, dar ele pot să apară, de asemenea, în orice moment al zilei.

Aceste tulburări sunt de obicei inofensive și pasagere pentru mamă și făt, dar pot fi deranjante pentru femeile gravide. Din fericire, aceste supărări mici pot fi ușor atenuate urmând câteva sfaturi practice.

Lista cu farmacii partenere.