Tilman

logo-tilman

Cine suntem?

Cu o experiență de peste 50 de ani, laboratoarele Tilman dezvoltă soluții naturale pentru un management sigur și eficient al problemelor de sănătate de zi cu zi. Situat în apropierea Baillonville Marche – en – Famenne , laboratoarele Tilman sunt, de asemenea, una dintre cele mai moderne și cel mai bine echipate din Europa.

entreprise

COMPANIA ANULUI 2013

Acest premiu este acordat companiilor care arată o creștere, precum și rezultate spectaculoase, și care se disting prin maniera antreprenorială, strategie inovativă, deschiderea către lume și perseverență. „Diferența dintre Tilman și alte companii, provine în principal din implicarea, simțul responsabilității și al automotivării a 125 de persoane care îmi sunt alături. Această motivație permanentă este construită pe încredere deplină. Încrederea este o valoare esențială a companiei noastre, alături de respectul și responsabilitatea socială. Cultura și spiritul antreprenorial ce rezidă din acestea sunt foarte puternice. Ele sunt percepute de prescriptorii noștri, farmaciști, medici, și deopotrivă până la pacienți – prin produsele noastre precum și prin atenția noastră permanentă pentru ei. Acestea fac din Tilman o companie deosebită” Jean – Noël Tilman, farmacist, CEO.

cruce

UNDE GĂSIȚI PRODUSELE NOASTRE?

Produsele Tilman sunt disponibile numai în farmacii, acolo unde profesioniștii din domeniul sănătății sunt prezenți pentru a consilia și ghida pacientul în alegerea sa.
Lista cu farmacii partenere.